Onda oxar offrar oskulder ovan molnen

Städat, diskat, tvättat och ätit..kan man begära något mer av en dag? möjligen att slippa göra dessa saker, men det fick jag inte! Det var bara att snällt gå upp klockan 07:30 och börja dagen med att trilla ner i tvättstugan och göra någon nytta.
Ni som läste mitt blogginlägg igår undrar nog, "skulle inte han jobba?". Nej, så blev inte fallet, dem ringde ju inte och sa: David vill du jobba några timmar idag. Damn, lite klirr i kassan vore bra dessa dystra tider!

Jag fick inte köpa min kofta igår! Nej det hade tagit slut..inte allt för konstigt när dem bara hade två stycken, en i large och en i medium, men ändå, folk kunde väl vänta tills jag fick pengar och hade råd att köpa den? Grrr..
Men det är tur att snubben bakom disken är så hyvens så han mailade designern och frågade om hon hade någon kvar.
Så imorgon ska jag gå förbi denna underbara lilla butik igen och kolla om han fått svar, och i så fall vad han har fått för svar.
Man kan ju bara hoppas på att hon har det så jag snart kommer få dra på mig min marinblåa kofta inom kort!

Jag uppdaterar säkert inom kort! stay tuned!

Hemskheter härjar hejvilt i Härnesand

Nej, inte har jag vart i Härnesand, så så kan jag ju inte säga, det kanske är solsken och glass överallt.
Men det skiter jag i, jag säger så ändå!

Jag vet inte riktigt vad jag ska tala om i detta inlägg. Jag kanske borede tala om den tenta jag klarade härom veckan, men det orkar jag inte. känner bara en sådan väldig vällust efter att ha klonkat in den!

Idag: Kursstart - 3-D modelering
Imorgon: Jobba?
Onsdag: Kursstart - Att informera med text

Haha, låter det som snygga kurser? det är lite skillnad att läsa dessa från att läsa Mekanik/statik, Matematik, Hållfastighet osv. där med inte sagt att dessa kurser kommer flyta som rinnande vatten, bara det att dem är betydligt roligare att ha och göra med än siffror blandat med bokstäver i en i en stor smet på ett vitt papper.

Nu till något helt annat. deskStudio.se lägger snart ut en Beta v. 0.2, då är alla välkommna att kika in och bli medlemmar för att betatesta sidan. Och som de fina Betatestare ni är kommer ni gärna med förslag på förbättringar :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre så jag tror att det är dags att avsluta detta.
Ha det bra och ta hand om er själva och personer som behöver omhändertagande, inge tjaffs bara GÖRT!

Designar destruktiva draglägen drivna av Deskstudio

Hejsan, det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg, men nu är jag tillbaka...tillbaka precis som rapparen Petter skulle ha sagt. Tiden har varit knapp och sommaren också detta är min anledning till att jag ej har skrivit på senare tid.
en annan faktor som spelat in är pluggandet inför den tenta som jag skrev idag. Mekanik, vilken skittenta, svår som ett as och jobbig i och med att man var tvungen att räkna, och äcklig pga att jag nog komemr flunka.. Ajaj-AJ, det e illa, jag som behöver klara av allt jag tar mig för denna termin för att sedan få söka jobb och sedan förhoppningsvis börja jobba med en rykande färsk examen!

Men men, nog om min dumdristiga flunkning. nu har jag något viktigt att berätta..
men jag kommer berätta detta genom en gåta.

Det sista ordet i min Rubrik + .se

Precis, vi har slagit upp portarna för Beta-användare, Beta användare som använder sig av Firefox ska tilläggas.

Firefox är en samma sak som Internet explorer (IE) bara det att det är mycket bättre i vårat syfte. Då allt inte är färdigställt för IE användare.

Så folk som är intresserade kika in och njut vettja (samt hjälp oss med utvecklingen) :)
Hehe..

Nu är det dags för mig att ta hand o

RSS 2.0