Ödet överglänser överstar som överöstar övriga.

Ödet? är ödet något bra eller dåligt påfund?
Jag undrar då hunden Charlie, mina svärföräldrars hund, hittar en skatunge, halvt livlös i skogen.
Skatungen har nu vårdats av familjen i två dagra och fågels öde måste snart bestämmas. Fågeln kan inte stå på sina egna ben och inte heller röra på vingarna, huvet är det ända som rör på sig när den blir matad med kattmat från en pincet. Denna fågel verkar inte visa någon förbättring varken fysiskt eller psykist, därför måste ödet bestämmas, ska han få inta den eviga vilan eller inte. Fågeln verkar lida och måste nog tas hand om av högre makter, men det är synd då det bara är en liten bebis.

Vem är det lixom som bestämmer allt? ödet? vadå ödet? bestämmer ödet att fågeln ska dö? nej det är vi människor som bestämmer fågelns öde? visserligen för det bättre då skatan lider, men ändå. jag tror att den med högst rang samt högst intelligens bestämmer vad ödet för vederbörande skall vara. Problemet ligger då i att vad jag vet, så är människan den mest intelligenta varelsen vi vet av, därför är det ju vi som bestämmer ödet, men bestämmer vi ockås våra egna öden? eller finns det någon med mer makt och högre intelligens som i sin tur bestämmer vårat?

Ääh, man blir ju knäpp av att tänka, får bara hoppas att fågelungen visar förbättring så den kan återgå till det vilda, i vilket fall hoppas man att den slipper lida mycket längre.

Är det någon som har en susning om vad som är rätt och fel? nej jag tror inte det för alla meningar inom detta diskussions segment går att vrida och vända på. Grr, finner ju ingen rätsida!

Vidriga vindpustar viskar vedervärdiga vintersånger väldigt välorganiserat

Det första jag vill säga i detta inlägg är "GRR". Vad hände? det ända jag bad om var att bönderna skulle hålla sig till vanlig disco-dans på logen, men istället förvandlar dem logen till ett tempel för indianer som utövat regn-dansen i årtusenden, och bjuder in till en salig röra av säd och veten för att få tillbaka sitt regn.
Men men, vad gör man när vädret sviker och humöret svajjar, man bjuder upp till dans på hemmaplan.
Jag och johanna hade nämligen en liten tillställning igår (Lördag), det var faktist hur trevligt som helst. Micke och Johanna N från köping kom och joinade oss tuna-bor, och det gjorde dem rätt i, för så trevligt som vi hade har man sällan nu för tiden. vill skänka ett tack till dem men också till resten av sällskapet som gjorde kvällen!

Väldigt skojj att ni kom, och jag hoppas att ni även tyckte det var trevligt.

Nog om gårdagen, nu vill jag säga att Nintendo Wii (Mario 3D  worldparty galaxy superfun eller va det heter) är förbannat roligt. Jag har nu blivit frälst av Nintendo än en gång och det tackar jag för. Det började med 8-bitars och följs sedan upp med Nintendo 64 och nu detta, Wii, som slår allt, jag är fast och jag är stolt, nu måste jag bara inhandla ett eget:). men för att det ska bli sanning måste jag även få ett sommarjobb, bara att hoppas att jag har ett innan tisdag, de lovade att ringa och när jag var där så såg det lovande ut. men man vet aldrig, jag aknske aldrig kommer att få ett eget Wii.

Nu är det fotboll som måste avnjutas, Inter kommer att ta hem hela rubbet med hjälp av två vackra mål av supersvensken, ZLATAN. jag bockar och bugar och återkommer med mera snack om någon dag.
Zcudetto!

Kommentera gärna utan anledning!

Vackra vårdagar varar varje vardag

Vackra vårdagar

Det svenska folket måste ha dansat oerhört mycket i vintras, inte bara disco-dans utan också sol-dansen, för sådant väder som vi har att njuta av är inte normalt i dessa dagar. Jag mår så otroligt bra när solen tittar fram och värmer min till synes bleka hud (i mina egna ögon). Nu får vi bara hoppas att bönderna inte blir förbaskade och börjar dansa Regn-dansen. Deras örter och groddar måste förvisso växa och bli stora för att familjen ska klara den hårda vintertid som står runt hörnet, men snälla, detta är en vädjan till alla er svenka bönder, håll er till logens disco-dans bara några dagar till så att jag och alla andra solgalna människor får njuta en stund till.

Ni måste tro att jag börjar närma mig en medelålderskris då jag väljer att prata om väder i mitt första blogg-inlägg, men så är inte fallet. Jag tycker bara att vi ska ta vara på den sol vi får för senast jag kollade oddsen på att någon som spår vädret för sommaren hade rätt, så såg det inte lovande ut (999.999 gånger pengarna). Så njut nu så kommer jag tillbaka med ett rykande färskt inlägg om något helt annat nästa gång.

RSS 2.0